Végül, de nem utolsó sorban ne felejtsük ki már meglévő gyertyatartók felhasználását sem! Például ha van egy kovácsoltvas, vagy más jellegű álló gyertyatartónk, díszítsük fel őszi öltözékbe, és már újjá is varázsoltuk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Termésekből, száraz növényekből fonhatunk füzért a "nyaka" köré, és a régi gyertyatartóra rá sem ismerni! Nem mellesleg állati figyelemfelkeltő!

 

 

 

 

 

 

 

Nagyon különleges úszó gyertyatartót varázsolhatunk pikk-pakk: porcelán mécsestartó, rajta üvegpohár, bogyók (ez talán vörös áfonya), úszógyertya.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És íme a kedvencem: Ha van a padláson egy régi kalitka (bár gyanítom, nem lesz, ebben az esetben meg elég húzós mulatság), kapd elő, rakd tele tömbgyertyákkal, és függeszd fel! Kül-, és beltérben egyaránt nagyon-nagyon mutatós!

Szerző: fhd  2011.10.17. 21:49 Szólj hozzá!

Címkék: ősz gyertya hangulat otthon lakberendezés dekoráció termés díszítés mécses egyedi

A bejegyzés trackback címe:

https://fullhousedesign.blog.hu/api/trackback/id/tr253310378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása