Szeretnél egy-két egyedi és könnyen megvalósítható dekoráció-ötletet, amivel őszi hangulatot varázsolhatsz otthon? Én igen! Gyűjtöttem párat!:)

 

 

Borosüvegek, demizsonok, butykosok, fonott kosarak, parafadugók minden mennyiségben, bármilyen kompozícióban, bárhol (asztalon, földön,polcon, szekrény tetején, ecetera...).

 

 

 

 

 

Az elmaradhatatlan "ajtónálló" koszorú, amit persze nem csak ajtóra függeszthetünk fel, hanem akár asztali dísz is lehet belőle. Házilag is, ha nem is gyorsan, de egyszerűen elkészíthetünk egy ilyet: koszorú alap, drót, néhány termés, száraz növények, bogyók, szalag. Egyébként virágboltokban készen is kaphatunk ilyeneket sok helyen.

 

 

 

 

Ez olyannyira tök jó, hogy no comment...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szintén egy nagyon mutatós és könnyen megvalósítható ötlet: üvegpohár, üvegedény, vagy mécsestartó gyertyával, kibélelve bármilyen terméssel. Többféle változat egymás mellett=csúcshatás!:))

 

 

 

 

 

 

 

 

Elő a dísztökökkel, meg akár egy régi kovácsoltvas kínálóval...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dísztökbe vájt mécsestartó: szuper ötlet. Egyébként simán, ala natur is bele lehet "integrálni" a gyertyát a tökbe szerintem.

 

 

 

 

 

 

 

 

Füzér kellene? Az sem gond, de akkor már legyen nagyon eredeti! Kukoricacső, csuhé, zsineg, festék, bumm.

Szerző: fhd  2011.10.15. 20:39 2 komment

Címkék: ősz gyertya dekoráció termés ötletes kukorica koszorú díszítés bogyó hangulatos egyedi füzér dísztök demizson száraz virág asztali dísz

A bejegyzés trackback címe:

https://fullhousedesign.blog.hu/api/trackback/id/tr303305701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

norwegianwood 2011.10.16. 09:33:35

Imádom a mogyorós mécseseket! Nagyon tuti a blog, már várom a további ötleteket :)

fhd 2011.10.16. 14:10:55

Köszi, örülök, hogy tetszik! :DD
süti beállítások módosítása